Collectie

Gewoon alles van Zentoo op een rij en makkelijk een keus maken? Je kunt zoeken op kleur, vorm of naam. Ga dan snel naar het overzicht van onze rassen.

Lees meer

Inspiratie

Wil je iets nieuws proberen? We creëren steeds nieuwe chrysantenvarianten. Bekijk onze inspiratie moodboards voor de jongste trends.

Lees meer

Over Zentoo

Zentoo, the Colourful Collective. Een gedreven groep kwekers met een missie: samen de beste chrysanten telen en zo veel mogelijk mensen inspireren met kleurrijke bloemen. Meer weten over de achtergrond van Zentoo.

Over Zentoo

Kwekers

Duurzaamheid

Over Zentoo

CRAZY ABOUT FLOWERS

Zentoo is een vereniging en een merk, opgericht in 2007. We zijn een groep van vijftien gepassioneerde kwekers en collega’s. En iedere dag met volle energie bezig om de beste bloemen te kweken. We hebben allemaal onze eigen ‘tuin’, maar delen met elkaar kennis en onze verkoop onder één merknaam: Zentoo. Met één doel: iedereen net zo gek van chrysanten maken als wij zijn. O, en nóg een doel: het beste Europese kwaliteitsmerk chrysanten maken. Zodat de keus voor kwaliteit en kleurrijke variatie voor jou makkelijk wordt.

Ongekend breed assortiment

Samenwerken betekent elkaar aanvullen en het beste in elkaar naar boven halen. Sommige kwekers blinken uit in onze basiscollectie. Zij weten tot op de kleinste details hoe ze precies volgens de planning mooie, sterke stelen produceren. Andere kwekers zijn altijd in voor nieuwe rassen. Zij doen niets liever dan ontdekken hoe ze van nieuwe soorten en kleuren de beste kwaliteit kunnen kweken. Samen bieden we een ongekend breed scala aan kleuren en soorten chrysanten. Het hele jaar door.

Afspraak is afspraak

Doordat we opereren als een collectief staan we altijd voor elkaar klaar. We versterken elkaar en vullen elkaar aan. En nog belangrijker: we komen onze afspraken na. Naar elkaar, maar vooral naar jou, de klant!

Met lef en energie

Wij zijn niet van de gebaande paden. Zentoo is eigenwijs en houdt van opvallen. We denken dat het vaak anders en beter kan. Een voorbeeld? Wij ondernemen met lef, het liefst in volle vaart samen vooruit. Met het collectief en samen met de klant.

Sent by Zentoo

Als u op zoek bent naar bloemenschatten. Voor zorgvuldig geselecteerde bloemen. Iets speciaals. De meest verse en opwindende soorten. Als u op zoek bent naar de mooiste bloemen die er zijn. Een inspirerende mix van bloemen, of op maat gemaakte selecties en seizoensgebonden specials. Verpakt in een doos, speciaal voor jou.

Je hebt het gevonden. We’re on it!

– Blijf mij inspireren! –

Volg onze reis waarin we jou en onszelf uitdagen om divers en opmerkelijk te zijn. Laten we blijven inspireren en ontdek samen met ons de talloze mogelijkheden die chrysanten te bieden hebben.

Schrijf je in om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste soorten!