Collectie

Gewoon alles van Zentoo op een rij en makkelijk een keus maken? Je kunt zoeken op kleur, vorm of naam. Ga dan snel naar het overzicht van onze rassen.

Lees meer

Inspiratie

Wil je iets nieuws proberen? We creëren steeds nieuwe chrysantenvarianten. Bekijk onze inspiratie moodboards voor de jongste trends.

Lees meer

Over Zentoo

Zentoo, the Colourful Collective. Een gedreven groep kwekers met een missie: samen de beste chrysanten telen en zo veel mogelijk mensen inspireren met kleurrijke bloemen. Meer weten over de achtergrond van Zentoo.

Over Zentoo

Kwekers

Duurzaamheid

The Colourful Collective

Pastela familie

View more

Disco Wedding

View more
Stuur een bericht

Zentoo, the Colourful Collective

Chrysanten waar mensen én natuur blij van worden 💜 Dat is wat ons drijft en waar we iedere dag met passie mee bezig zijn. Met trots presenteren wij dan ook onze gloednieuwe video 🎬 Dit is ons verhaal. Ontdek wie we zijn en waar we aan werken🌱

Bekijk onze collectie en laat je inspireren. We gaan voor de beste kwaliteit en vaak doen we dat net even anders dan de rest! Daar kun je op vertrouwen. Wij zijn Zentoo.

— Kleurrijke mensen —

Okay, we kunnen er niet omheen, wij zijn dól op chrysanten. Als je het ons vraagt de mooiste, veelzijdigste en sterkste bloemen ter wereld. Dus ja, dan zie je ons natuurlijk stralen tussen onze oogst! Elke dag al die variaties in bloei zien komen, is voor ons een feestje, trotser kun je ons niet maken.

Ontmoet onze collega's

Onze nieuwe collectie: Magic is everywhere!

Onze nieuwe eye-catching collectie is te gek! Hier word je zeker weten blij van. Je vindt er al onze rassen, meer dan honderd. Benieuwd wat nieuw is? Onze nieuwkomers krijgen extra aandacht. Ken je ‘Lamira’ al, of onze ‘Mexx’? Laat het nieuwe seizoen maar komen, we kunnen niet wachten om te genieten van alle magische kleuren van het najaar!

Bekijk de herfst-winter collectie hier!

Altijd direct de laatste catalogus in je mailbox?

— Ontdek de Colourful Collective —

Chrysanten staan symbool voor geluk, trouw, eerlijkheid en vriendschap. Het perfecte cadeau dus om te geven of te krijgen.

Ontdek de hele collectie

– Blijf mij inspireren! –

Wil jij als eerste een sneak-peek naar nieuwe rassen? De laatste trends zien? Of à la minute beelden van onze fotoshoots en geïnspireerd worden door arrangementen met onze chrysanten? Dat kan allemaal. Log snel in, of maak een account aan om nooit meer iets te missen!