Collectie

Gewoon alles van Zentoo op een rij en makkelijk een keus maken? Je kunt zoeken op kleur, vorm of naam. Ga dan snel naar het overzicht van onze rassen.

Lees meer

Inspiratie

Wil je iets nieuws proberen? We creëren steeds nieuwe chrysantenvarianten. Bekijk onze inspiratie moodboards voor de jongste trends.

Lees meer

Over Zentoo

Zentoo, the Colourful Collective. Een gedreven groep kwekers met een missie: samen de beste chrysanten telen en zo veel mogelijk mensen inspireren met kleurrijke bloemen. Meer weten over de achtergrond van Zentoo.

Over Zentoo

Kwekers

Duurzaamheid

The

Colourful

Collective

Stuur een bericht

 

Dit is ons verhaal.

Chrysanten waar mensen én natuur blij van worden 💜 Dat is wat ons
drijft en waar we iedere dag met passie mee bezig zijn.

Met trots presenteren wij dan ook onze video 🎬 Dit is ons verhaal.
Ontdek wie we zijn en waar we aan werken🌱

 

 

— Kleurrijke mensen —

Okay, we kunnen er niet omheen, wij zijn dól op chrysanten. Als je het ons vraagt de mooiste, veelzijdigste en sterkste bloemen ter wereld. Dus ja, dan zie je ons natuurlijk stralen tussen onze oogst! Elke dag al die variaties in bloei zien komen, is voor ons een feestje, trotser kun je ons niet maken.

Ontmoet onze collega's

 

Happy Days

Onze nieuwe lente-zomer catalogus is te gek! Hier word je zeker weten blij van. De collectie is een combinatie van zachte pastelkleuren zoals ‘soft bubble gum’ en levendige kleuren zoals koraal, paars en groen. We kunnen niet wachten om het allemaal aan je te laten zien. We vieren het seizoen met nieuwkomers als Playtime, Bluff, Serenity Sweet Peach en Tutu. Wat is jouw favoriet?

Bekijk de lente-zomer collectie van 2024 hier!

Altijd direct de laatste catalogus in je mailbox?

— Ontdek de Colourful Collective —

Chrysanten staan symbool voor geluk, trouw, eerlijkheid en vriendschap. Het perfecte cadeau dus om te geven of te krijgen.

Ontdek de hele collectie

– Blijf mij inspireren! –

Wil jij als eerste een sneak-peek naar nieuwe rassen? De laatste trends zien? Of à la minute beelden van onze fotoshoots en geïnspireerd worden door arrangementen met onze chrysanten? Dat kan allemaal. Log snel in, of maak een account aan om nooit meer iets te missen!