Collectie

Gewoon alles van Zentoo op een rij en makkelijk een keus maken? Je kunt zoeken op kleur, vorm of naam. Ga dan snel naar het overzicht van onze rassen.

Lees meer

Inspiratie

Wil je iets nieuws proberen? We creëren steeds nieuwe chrysantenvarianten. Bekijk onze inspiratie moodboards voor de jongste trends.

Lees meer

Over Zentoo

Zentoo, the Colourful Collective. Een gedreven groep kwekers met een missie: samen de beste chrysanten telen en zo veel mogelijk mensen inspireren met kleurrijke bloemen. Meer weten over de achtergrond van Zentoo.

Over Zentoo

Kwekers

Duurzaamheid

Duurzaam? Natuurlijk!

Met passie bloemen telen en niet duurzaam werken? Dat gaat er bij ons niet in. Wij werken dus wél duurzaam. Natuurlijk! Onze chrysanten maken de wereld vrolijker, in alle opzichten. Net als onze mensen en productieprocessen.

Hoe doen we dat, duurzaam werken? Drie pijlers:

 

Less impact

Iedere kweker wil sterke bloemen telen, waarbij we zo zuinig mogelijk omgaan met energie, water én zoveel mogelijk gebruik maken van biologische gewasbescherming. Zo leveren we de beste chrysanten met zo min mogelijk impact.

 

Reduce waste

We willen minder impact op het milieu hebben door zo min mogelijk grondstoffen te gebruiken voor onze verpakkingen én door de afvalstromen te verminderen op al onze locaties.

 

Healthy people

Bloemen maken je blij en minder gestrest. Het is onze missie om deze met iedereen te delen. Onze medewerkers werken keihard om de beste chrysanten te leveren. Daarom investeren we in een fijne en gezonde werkplek.

Volg onze reis!

Volg onze reis waarin we jou en onszelf uitdagen om zo duurzaam mogelijk te zijn. Waar we investeren in manieren om de plantgezondheid te optimaliseren en zo zuinig mogelijk om te gaan met energie en water. Waar we werken aan circulaire afvalstromen en verpakkingen. En waar we werken aan een fijne en veilige werkplek voor al onze medewerkers. Er is nog genoeg te doen!

 

Schrijf je in om als eerste op de hoogte te zijn!

Kwaliteit

Zentoo heeft strenge kwaliteitsnormen, vastgelegd in het kwaliteitshandboek. Zentoo zet eigen kwaliteitscontroleur in, om kwaliteit te checken. Dagelijks wordt het product steekproefsgewijs gecheckt en 2-wekelijks worden alle bedrijven bezocht. Jaarlijks worden op alle locaties de audits gehouden voor de GAP-certificaten. Alle producten worden geprecooled afgeleverd vanaf de kwekerij op 8- 10 graden. Alle leden van Zentoo lopen elke 2 weken studieclub op elkaars bedrijven om van en met elkaar te leren.