Collectie

Gewoon alles van Zentoo op een rij en makkelijk een keus maken? Je kunt zoeken op kleur, vorm of naam. Ga dan snel naar het overzicht van onze rassen.

Lees meer

Inspiratie

Wil je iets nieuws proberen? We creƫren steeds nieuwe chrysantenvarianten. Bekijk onze inspiratie moodboards voor de jongste trends.

Lees meer

Over Zentoo

Zentoo, the Colourful Collective. Een gedreven groep kwekers met een missie: samen de beste chrysanten telen en zo veel mogelijk mensen inspireren met kleurrijke bloemen. Meer weten over de achtergrond van Zentoo.

Over Zentoo

Kwekers

Duurzaamheid

Zentoo vanaf nu te bezoeken in Future Garden

24 januari 2023

Zentoo vanaf nu te bezoeken in Future Garden. De 24/7 beurs in de FM Group Metaverse.

Tijdens de IPM wordt de allereerste Metaverse van de sierteeltsector gelanceerd, genaamd Future Garden. Een nieuwe wereld, waar de mogelijkheden nog minder grenzen kennen.

Altijd al een kijkje willen nemen in de kas? Of meer willen weten over favoriete kwekers? Zoals productfeiten, toepassingen of noviteiten? Dit en nog veel meer kan in de Expo. De Expo is de plek waar kwekers laten zien hoe hun prachtige producten tot stand komen. Een kijkje achter de schermen maar ook levensechte 3D scans van de nieuwste producten. Een volledige en complete transparante keten in bloemen en planten vind je hier.