Collectie

Gewoon alles van Zentoo op een rij en makkelijk een keus maken? Je kunt zoeken op kleur, vorm of naam. Ga dan snel naar het overzicht van onze rassen.

Lees meer

Inspiratie

Wil je iets nieuws proberen? We creëren steeds nieuwe chrysantenvarianten. Bekijk onze inspiratie moodboards voor de jongste trends.

Lees meer

Over Zentoo

Zentoo, the Colourful Collective. Een gedreven groep kwekers met een missie: samen de beste chrysanten telen en zo veel mogelijk mensen inspireren met kleurrijke bloemen. Meer weten over de achtergrond van Zentoo.

Over Zentoo

Kwekers

Duurzaamheid

Zentoo doneert verjaardagscadeau aan de Plusbus

11 juli 2023

In mei vierde Zentoo haar ‘Sweet 16’ in een met bloemen omgetoverde Torpedoloods in Hoek van Holland. Aan deze 16e verjaardag heeft Zentoo een extra feestelijk tintje gegeven door samen met klanten en leveranciers een gezamenlijke donatie te doen aan de Plusbus van Vitis Welzijn, die dit jaar ook 16 jaar bestaat. Afgelopen donderdag 6 juli waren de vrijwilligers van de Plusbus uitgenodigd op het kantoor van Zentoo voor de bekendmaking van deze donatie. Operationeel directeur Arjan van der Voort overhandigde de cheque ter waarde van € 7.500 aan John van der Knaap, voorzitter van de Plusbus.

“We wilden geen cadeaus voor onze verjaardag, maar vonden het te gek om een gezamenlijke donatie te kunnen doen aan de Plusbus, een lokaal initiatief dat ouderen verder brengt,” vertelt Arjan. “De afgelopen weken hebben we mooie giften mogen ontvangen en dit bedrag hebben wij aangevuld tot een totaalbedrag van €7.500. We willen onze klanten en leveranciers hartelijk bedanken voor alle gulle giften, ontzettend mooi dat we dit bedrag samen bij elkaar hebben gebracht voor de Plusbus. Letterlijk de kers op de taart van ons 16-jarige jubileum!”

De cheque is donderdag op het kantoor van Zentoo aan John van der Knaap, voorzitter Plusbus overhandigd. “Het bedrag is in deze tijd van investeren in verduurzaming en hoge brandstofprijzen meer dan welkom”, aldus John van der Knaap, voorzitter Plusbus. “Want de Plusbus is volledig afhankelijk van donaties en sponsoren. We zijn dan ook dankbaar voor alle steun die we mogen ontvangen.”

Over de Plusbus

De Plusbus is de grootste vrijwillige regionale vervoersorganisatie van Nederland. Voor wie in Westland zelfstandig op pad gaan lastig is, kan de Plusbus van Vitis Welzijn uitkomst bieden. Met deze vervoersdienst, mede mogelijk gemaakt door sponsors, kunnen zestigplussers voordelig eropuit. Denk aan familiebezoek of boodschappen doen. Vrijwilligers begeleiden hen. Zij halen de mensen op bij de deur en helpen graag met in- en uitstappen. Vrijwilligers (ruim 120!) zorgen ook voor de planning en het rijden met de bus.