Collectie

Gewoon alles van Zentoo op een rij en makkelijk een keus maken? Je kunt zoeken op kleur, vorm of naam. Ga dan snel naar het overzicht van onze rassen.

Lees meer

Inspiratie

Wil je iets nieuws proberen? We creëren steeds nieuwe chrysantenvarianten. Bekijk onze inspiratie moodboards voor de jongste trends.

Lees meer

Over Zentoo

Zentoo, the Colourful Collective. Een gedreven groep kwekers met een missie: samen de beste chrysanten telen en zo veel mogelijk mensen inspireren met kleurrijke bloemen. Meer weten over de achtergrond van Zentoo.

Over Zentoo

Kwekers

Duurzaamheid

Genomineerd voor Tuinbouw Ondernemersprijs 2022!

23 februari 2022

Yes! We zijn trots om genomineerd te zijn voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2022. Op donderdag 17 februari bracht bestuursvoorzitter Michiel F. van Ginkel een verrassingsbezoek aan ons hoofdkantoor in Honselersdijk.

We zijn voorgedragen door Royal FloraHolland: “We willen coöperatie Zentoo voordragen voor de Tuinbouwondernemersprijs, omdat zij een aansprekend voorbeeld is van een collectief dat samenwerking de afgelopen jaren naar een echt hoger niveau heeft gebracht. En daarmee is Zentoo echt inspiratie voor onze leden. Zentoo excelleert in samenwerking. Of het nu gaat over duurzaamheid of over digitalisering, samen kom je verder en dat heeft Zentoo de afgelopen 15 jaar bewezen.”

We zijn super vereerd met deze erkenning en natuurlijk hopen we op donderdag 21 april de prijs in ontvangst te mogen nemen. Een mooie bekroning op ons 15-jarig jubileum dat we dit jaar vieren!