Zentoo

Trade Fair Magical Forest

Searching for Floral Treasures?

Op de best bewaarde plek van de Trade Fair presenteert Zentoo haar nieuwste pareltjes. In het Magical Forest gaat u samen met Zentoo op zoek naar deze goed bewaarde geheimen. Het Magical Forest zal zich open stellen van 7 t/m 9 november a.s. tijdens de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Op deze mystieke plek zult u de nieuwste aanwinsten uit de Zentoo collectie vinden en voor deze editie zijn dat er al meer dan twaalf!

Naast de noviteiten presenteert Zentoo ook twee nieuwe hoezenlijnen in het kader van schappresentatie en 'duurzaam de toekomst in'. Als opwarmer vindt u hierboven alvast het ontwerp van de Zentoo EasyBio Sleeve.

Het Magical Forest met al zijn geheimen is uiteraard goed verborgen en daarom vindt u hierbij de kaart als hulpmiddel voor de zoektocht naar de Zentoo pareltjes van 2019.

Graag geven wij u uitgebreid uitleg over al deze Zentoo ontwikkelingen onder het genot van een verrassend hapje en drankje.   

In dit Magical Forest zullen naast Zentoo ook Fleur Market, Unicum en Samore haar nieuwste ontwikkelingen presenteren. 
 
Zentoo stand 1.2. - Magical Forest
FloraHolland Trade Fair 2018 in Aalsmeer
7 t/m 9 november

Bloemenwand Trade Fair 2016

Zentoo had tijdens de Flora Holland Trade Fair een ware eyecatcher! Een prachtige kleurrijke bloemenwand was het middelpunt van de stand.

De bloemenwand is ontworpen en gecreëerd door 20NU (www.20nu.nl).

Greenovation Award FHTF

De Zentoo Easy Bio Sleeve is genomineerd voor de Greenovation Award 2018!

De sierteelt is in beweging; wereldwijd zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van duurzaam produceren en handelen. De internationale consument verwacht steeds meer een duurzaam product. Royal FloraHolland wil verduurzamen in de keten stimuleren en reikt daarom op de Trade Fair Aalsmeer de ‘Greenovation Award’ uit.

Zentoo is zeer trots dat de gloednieuwe Easy Bio Sleeve is genomineerd voor de ‘Greenovation Award’ in de categorie ‘Best Article’.

Op de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer lanceert Zentoo deze week haar gloednieuwe verpakkingslijn. Een composteerbare bloemenhoes, die de verwerking bij de bloemist of boeketterie vergemakkelijkt. De Easy Bio Sleeve is composteerbaar en daarom samen met het groenafval weg te gooien. Op deze manier hoeft men de hoezen niet meer te scheiden van het groenafval. Naast het gemak bij weggooien is deze verpakking ook milieuvriendelijk, omdat het milieu niet belast wordt met plastic afval. De Zentoo Easy Bio Sleeve ontwikkeld als een duuzame co-creatie met Van der Windt verpakkingen en is leverbaar vanaf week 45.

Deze gloednieuwe milieuvriendelijke hoes is één van de vele treasures in het Magical Forest van Zentoo tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair. Het Zentoo Magical Forest is een mystieke plek op de Trade Fair waar Zentoo u haar pareltjes presenteert. Tevens zult u hier de nieuwste aanwinsten uit de Zentoo collectie vinden en voor deze editie zijn dat er al meer dan twaalf.

De vakjury bepaalt 50% van de eindbeoordeling van de ‘Greenovation Award’. De andere 50% wordt bepaald door de bezoekers aan de Trade Fair die op woensdag 7 november hun stem uit kunnen brengen in het Royal FloraHolland House. De uitreiking van de Awards vindt plaats op donderdag 8 november.

Zentoo stand 1.2. - Magical Forest
FloraHolland Trade Fair 2018 in Aalsmeer
7 t/m 9 november

Softone gedoopt tijdens Trade Fair

Het was op vrijdag 10 november jl. rond 11.00 uur nog drukker dan gebruikelijk bij de stand van Zentoo op de Flora Holland Trade Fair in Aalsmeer. Vertegenwoordigers van exporteurs, Just Chrys, diverse Zentoo kwekers en medewerkers van Dekker Chrysanten waren bijeen om de officiële doop bij te wonen van Softone.

Softone is de nieuwe enkelbloemige troschrysant van veredelaar Dekker Chrysanten met een grote bloem in een zachtrose / babypink kleur. Barry Middelburg, de Zentoo kweker van Softone, had de eer om deze nieuwe troschrysant met champagne te dopen.

Het doopmoment was één van de hoogtepunten van de beurs. Dit was de eerste beurs waar Softone werd gepresenteerd aan exporteurs en hun klanten. De reacties op deze nieuwe troschrysant waren zeer positief en Softone is overduidelijk een goede en gewenste aanvulling op het assortiment van zowel Zentoo als Dekker.

Softone is beschikbaar op de veilingklokken in Naaldwijk en Aalsmeer. Uiteraard is Softone ook verkrijgbaar via de Zentoo webshop.

Tekst: Dekker Chrysanten

Seasonal Trade Fair WHC

Op 14 en 15 maart as. vindt naast de Seasonal Trade Fair bij Royal FloraHolland óók in het net officieel geopende World Horti Center een Seasonal Trade Fair plaats.

Zentoo ontvangt u deze dagen graag in onze gloednieuwe Zentoo stand in het World Horti Center.

De Seasonal Trade Fair in het World Horti Center heeft als thema 'Van Concept Store tot Concept Story'. Beleef de retail experience: twaalf innovatieve sierteelt bedrijven presenteren hun nieuwe concepten, noviteiten en winkeloplossingen.

Samen met Decorum Plants & Flowers, Opti-flor, Royal Van Zanten, Floricultura BV, Van den Bos Flowerbulbs B.V., Smit Kwekerijen, Forever Plants Group, Air So Pure planten, Stolk Brothers, Dümmen Orange EU en Schoneveld Breeding wordt een geweldige presentatie neergezet.

Designer Romeo Sommers zal deze beide dagen om 11.00 u en 14.00 u een inspiratietour geven en om 15.00 u een trendlezing geven met als onderwerp 'Waarop kiest de consument?'.

Wij nodigen u van harte uit in onze Zentoo stand in het World Horti Center waar wij u graag onze nieuwste bedrijfsfilm showen. We zullen u onze verrassende noviteiten laten zien en uiteraard staat de koffie klaar om onder het genot ervan onze prachtige Zentoo stand te bekijken.
 
Uiteraard is de Seasonal Trade Fair bij Royal FloraHolland ook een bezoekje waard.
 
We zien u graag op 14 en 15 maart tussen 09.00 u - 17.00 u in onze Zentoo stand in het World Horti Center. Zentoo is te vinden op de Food & Flowers afdeling.

Greenovation Award Bio Sleeve

Vandaag, donderdag 8 november, was de uitreiking van de Greenovation Awards 2018 van Royal FloraHolland in het Royal FloraHolland House tijdens de Trade Fair in Aalsmeer.

Zentoo was genomineerd met zijn Easy Bio Sleeve in de categorie ‘Best Article’. En jawel, we hebben gewonnen! Een prachtige award voor een prachtig product.

De Zentoo Easy Bio Sleeve is een composteerbare bloemenhoes die de verwerking bij de bloemist of boeketterie vergemakkelijkt. De Easy Bio Sleeve is composteerbaar en daarom samen met het groenafval weg te gooien. Op deze manier hoeft men de hoezen niet meer te scheiden van het groenafval. Naast het gemak bij weggooien is deze verpakking ook milieuvriendelijk, omdat het milieu niet belast wordt met plastic afval.

De Zentoo Easy Bio Sleeve is leverbaar vanaf week 45.