Zentoo

Abbey Mix in schaal

Abbey en Abbey Yellow in schaal. Modern design met deze twee prachtige chrysanten door Deliflor Chrysanten.

Abbey

This chrysanthemum is not only one of the sweetest chrysanthemums on earth, but also one of the most exclusive. Last summer Abbey became Zentoo's first limited edition. Only a few hundred stems are ready for use in stunning bouquets.

Nieuw bij Zentoo: RHS Yellow Mix

Vanaf deze week veilt Zentoo van maandag t/m vrijdag 10 dozen RHS Yellow Mix per dag op veiling Royal FloraHolland in Naaldwijk. In totaal zitten er 10 soorten chrysanten in de RHS Yellow Mix: '10 Shades of Yellow'. Elke chrysant in de RHS Yellow Mix heeft een RHS-code. Een RHS-code beschrijft de kleur van bloemen en planten. De Royal Horticultural Society (RHS) is een onafhankelijke organisatie die de RHS kleurenwaaier uitgeeft.
 
Met de RHS Yellow Mix laten wij u zien hoe breed het Zentoo assortiment is. Met één doos beschikt u over een grote diversiteit aan gele chrysanten. Met de RHS Yellow Mix koopt u niet alleen de 'gevuld' en 'enkele' chrysanten, maar ook de specialties. Voor extra informatie wordt er een poster, catalogus en een beschrijving meegeleverd.

Voor meer informatie over de RHS Yellow Mix kunt u contact opnemen met Edwin Akerboom: e.akerboom@zentoo.nl.

De RHS kleurenkaart is de standaard referentie voor het beschrijven van de kleur van bloemen en planten. Deze staalkaart is uitgegeven door de Royal Horticultural Society (RHS) en werd speciaal ontwikkeld om kleuren die in de natuur voorkomen te kunnen benoemen. Elke kleur wordt aangeduid met een code: de RHS-kleurcode. De RHS-code is een zeer gedetailleerde manier om de kleur te benoemen: er zijn 896 verschillende kleuren, verdeeld over 224 kaarten en gerangschikt in 4 waaiers.            

Close up bouquet Abbey

Close up of a bouquet of Zentoo's Limited Edition Abbey by Roos van Unen.

Photo & design: Flower Factor

Tallinna Lilleball

Beautiful designs at Tallinna Lilleball 2019 in Tallin Estland.

Photo by Tatiana Tridvornova.

Abbey verovert de wereld!

Abbey! Deze chrysant is niet alleen één van de meest lieflijke chrysanten op aarde, maar ook één van de meest exclusieve. Afgelopen zomer werd Abbey de eerste 'Limited Edition' van Zentoo en deze bijzondere verschijning is nu klaar om de wereld te veroveren.
 
Dinsdag 26 februari worden de eerste stelen Abbey geveild op de veiling in Naaldwijk en kan deze prachtige parel de show gaan stelen in de meest uiteenlopende florale designs.

Abbey is verkrijgbaar via de veiling en uiteraard in de Zentoo webshop. Voor meer informatie over beschikbaarheid kunt u terecht bij Edwin Akerboom (e.akerboom@zentoo.nl).