Zentoo

DIY Moodboard by Flower Factor

Flower Factor: 'Het kan zo verrijkend zijn om ongewoon materiaal te gebruiken in je bloemwerk. Vandaar dit moodboard voor Zentoo: het laat zien hoe je met materialen uit een doe-het-zelf zaak en prachtige chrysanten de stoerste combinaties kunt maken. Ideeën voor gave contrasten en talloze nieuwe designs!'

Foto & design: Flower Factor

bloemwerk op een haakje

Roos van Unen creëerde een vorm van kleerhangers die ze stevig aan elkaar bevestigde met tiewraps. In de vorm ligt een glazen schaal geklemd die gevuld is met prachtige roze 'Grand Cherry' troschrysanten, aangevuld met de witte 'Chic'.

Herfst design met chrysant Bartoli

Chrysant Bartoli verwerkt in een herfst design door Flower Factor.

Foto & design: Flower Factor

Lucinda van der Ploeg design

Chrysant Prosecco in een design gemaakt door Lucinda van der Ploeg.

Zentoo breidt verder uit

Vanaf 1 juli sluit 2019 de tweede locatie van kwekerij Michel Grootscholten aan bij Zentoo. Begin 2019 werd Michel Grootscholten lid met de kwekerij in Monster. Eind 2018 werd door Michel Grootscholten een tweede locatie in Ridderkerk aangekocht.

Het afgelopen half jaar is de organisatie in Ridderkerk verder versterkt, zijn de Zentoo protocollen geïmplementeerd en zijn de daarbij behorende certificaten MPS A en MPS GAP behaald. Met de aansluiting van de locatie in Ridderkerk wordt Michel Grootscholten volledig Zentoo lid en groeit Zentoo met 9 ha door naar een totale oppervlakte van 87 ha.

Op de kwekerij in Ridderkerk worden de rassen Chic en Chic Cream geteeld. Hiermee breidt het aanbod Chic bij Zentoo flink uit vanaf 1 juli en wordt Chic Cream toegevoegd aan de Zentoo collectie.

Voor de salesactiviteiten van dit aanbod kunnen klanten terecht bij het salesteam van Zentoo (Con Kester c.kester@zentoo.nl).

Kennedy Cream by Pim van den Akker

Floral treasure Kennedy Cream design by Pim van den Akker.

Photo: Flower Factor

Inspirerend winters Baltica

Chrysant Baltica verwerkt in een inspirerend winters design door Flower Factor.

Foto & design: Flower Factor

Spring Flavours

Ready for Spring with chrysanthemums Baltica Yellow, Prosecco, Romance, Katinka, Bacardi, Haydar, Feeling Green Dark and Limoncello. 

Foto & design: LM Flower Fashion

Seasons Mix Autumn Flavours

De herfst doet langzamerhand zijn intrede dus gaat de Zentoo Seasons Mix weer over naar de Autumn Flavours. De frisse vrolijke zomerkleuren maken plaats voor warme knusse herfstkleuren. De volgende rassen zitten in de mix: Bartoli, Abbey Yellow, Haydar Yellow, Grand Orange, Haydar, Grand Salmon, Romance Purple en Bontempi.

De Seasons Mix is te bestellen in de Zentoo webshop.

Halloween inspiratie

Het Intercontinental Amstel Hotel waar de lounge in Halloween sferen gestyled is met Zentoo chrysanten Bartoli en Grand Orange.

Foto & design: LM Flower Fashion