Zentoo

Koninklijke chrysanten

Tijdens de Koningsdagreceptie op de ambassade in Parijs ter ere van de 50ste verjaardag van Koning Willem-Alexander waren Zentoo's oranje chrysanten vorstelijk gestyled.  

Foto & design: LM Flower Fashion

Prix Veuve Clicquot

Tijdens de Prix Veuve Clicquot, de verkiezing van de Zakenvrouw van het Jaar, zijn Zentoo chrysanten Anastasia Dark Green, Bartoli en Grand Orange speciaal voor dit evenement fashionable styled door LM Flower Fashion.

Foto & design: LM Flower Fashion

Hennessy Moederdagcocktail

Styling met chrysanten Grand Orange en Artist Orange Nova voor een Moederdag cocktail door Hennessy met cognac en chocola.

Foto & design: LM Flower Fashion


Halloween inspiratie

Het Intercontinental Amstel Hotel waar de lounge in Halloween sferen gestyled is met Zentoo chrysanten Bartoli en Grand Orange.

Foto & design: LM Flower Fashion

DIY Halloween bouquet

Decorate your home in Halloween style. And don't forget your floral Halloween designs. With some orange and red Zentoo chrysanthemums you can arrange an exiting Halloween bouquet. Make your own Halloween bouquet with for example Zentoo's Popov, Bontempi, Bullseye, Doria Orange, Grand Orange, Midnightsun, Pimento Orange or Willem Orange.

Bloemen bij koninklijke opening Papageno Huis

Bij de koninklijke opening van het Papageno Huis in Laren door Koningin Máxima vorige week woensdag waren verschillende bloemen verwerkt van Nederlandse kwekers, zo meldt LM Flower Fashion in een bericht.

In het Papageno Huis leren jonge volwassenen met autisme om zelfstandig te wonen en nemen ze deel aan werkervaringsprogramma’s en dagbesteding. Met een selectie van bloemen van de bij LM Flower Fashion aangesloten kwekers werd het Papageno Huis gestyled.

LM Flower Fashion werd benaderd voor het verzorgen van de bloemen tijdens de Koninklijke opening. Er werden bloemen gebruikt van deze aangesloten kwekers bij LM Fashion Flowers: Vanda Orchidee van Anco pure Vanda, Gloriosa, Hypericum, Astrantia en Ornithogalum van Marginpar, Pearl Avalanche van Meijer Roses, Hortensia Verena van Vollering Hydrangea, Phalaenopsis Tikai en Alpha van Walter Grootscholten Orchids en chrysanten Doria Orange en Country van Zentoo. Het interieur van het restaurant is gestyled met Phalaenopsis planten van Sion.