Zentoo

Bloemen bij koninklijke opening Papageno Huis

Bij de koninklijke opening van het Papageno Huis in Laren door Koningin Máxima vorige week woensdag waren verschillende bloemen verwerkt van Nederlandse kwekers, zo meldt LM Flower Fashion in een bericht.

In het Papageno Huis leren jonge volwassenen met autisme om zelfstandig te wonen en nemen ze deel aan werkervaringsprogramma’s en dagbesteding. Met een selectie van bloemen van de bij LM Flower Fashion aangesloten kwekers werd het Papageno Huis gestyled.

LM Flower Fashion werd benaderd voor het verzorgen van de bloemen tijdens de Koninklijke opening. Er werden bloemen gebruikt van deze aangesloten kwekers bij LM Fashion Flowers: Vanda Orchidee van Anco pure Vanda, Gloriosa, Hypericum, Astrantia en Ornithogalum van Marginpar, Pearl Avalanche van Meijer Roses, Hortensia Verena van Vollering Hydrangea, Phalaenopsis Tikai en Alpha van Walter Grootscholten Orchids en chrysanten Doria Orange en Country van Zentoo. Het interieur van het restaurant is gestyled met Phalaenopsis planten van Sion.

Koninklijke chrysanten

Tijdens de Koningsdagreceptie op de ambassade in Parijs ter ere van de 50ste verjaardag van Koning Willem-Alexander waren Zentoo's oranje chrysanten vorstelijk gestyled.  

Foto & design: LM Flower Fashion