Zentoo

nlenfrdeplrues

Zentoo Valentine's Mix

Speciaal voor Valentijn heeft Zentoo de Valentine’s Mix.

Dit is de ideale mix voor Valentijnsdag met vier verschillende troschrysanten in de ultieme Valentijnskleuren in een Zentoo doos. De volgende rassen zitten in de Zentoo Valentine's mix: Code Green, Bontempi, Stallion en Pina Colada.

Deze mix is exclusief te bestellen in de Zentoo webshop. De Valentine's Mix is verkrijgbaar gedurende de hele Valentijnsperiode.

Bontempi

Bontempi is een mooie helderrode troschrysant. Rood is één van de meest gevoelige kleuren binnen chrysant. Door een volledige kas apart in te richten en helemaal af te stemmen op dit ras is de kleur elke dag weer perfect. Deze chrysant wordt ook veel gebruikt door Hindoestanen om met de rode bloemlinten de offerceremonie uit te voeren.

Valentijns inspiratie met Bontempi

Prachtig rood arrangement met chrysant Bontempi voor de Valentijn gestyled door LM Flower Fashion.

Foto & design: LM Flower Fashion

Bontempi tijdens herdenking D-Day

Styling met Bontempi voor de herdenking van D-Day. Bij deze herdenking waren Koning Willem Alexander en Koningin Maxima aanwezig.

Styling & foto: LM Flower Fashion

Code Green

Foto & design: Dekker Chrysanten

Bontempi winter arrangement

Arrangement met Bontempi tijdens het evenement 'Winter Moments with Flowers' in Brugge (november 2016).

Foto: Nicolette Hooyman

Dümmen Orange Pina Colada ijs

Onder het thema ‘Dare to be COOL’ zijn de medewerkers van Zentoo vandaag verrast met een verfrissend bezoek van de Pina Colada - ijstruck.

Pina Colada, deze hagelwitte chrysant behoudt haar frisgroene hartje zelfs bij zomerse temperaturen en dat mag getoond worden.

Dümmen Orange trakteerde de medewerkers van Zentoo op heerlijk Pina Colada ijs gemaakt door meesterijsmaker Luciano’s. Een welkome verrassing op deze zonnige dag. 

Pina Colada is vanaf begin volgende week weer structureel beschikbaar bij Zentoo!

Zomerse sferen

Design met Bacardi, Stallion en Ferry.

Foto & design: LM Flower Fashion

 

Code Green in Krug kistjes

Voor een exclusief persdiner rond de Krug champagne in Michelin ster restaurant 'De Treeswijkhoeve' is Code Green gestyled in houten Krug kistjes.

Foto: Enno Grimbergen

Design: LM Flower Fashion