Zentoo

nlenfrdeplrues

Backoffice commercie

Gezocht: Talent voor Zentoo Backoffice Commercie

Over Zentoo

Zentoo is dé productkampioen in chrysanten. Zentoo biedt een breed scala aan variëteiten die stuk voor stuk garant staan voor de mooiste creaties. Met de beste kwekers en teeltbedrijven is Zentoo in 2007 begonnen met het bouwen van een eigen brand. Zentoo is samen met haar klanten in staat om de consument met haar chrysanten te inspireren en de verkoopkansen voor de klanten te vergroten. Het fundament van Zentoo is benoemd in de kernwaarden: Betrouwbaar, Passie, Innovatief en Inspiratie. Dit komt tot uiting in ons complete assortiment, dat 24/7 onder één knop beschikbaar is.

Zentoo Sales is gevestigd op het veilingterrein van FloraHolland Naaldwijk. Door uitbreiding van activiteiten zijn wij op zoek naar een medewerker voor onze commerciële backoffice.

Over de functie

In deze functie ondersteun je het commerciële team, met name de webshop activiteiten: voorraadbeheer, klantcontact en administratieve afhandeling. Tevens werk je offertes en aanbiedingen uit voor de accountmanagers en verkoopmedewerkers. Je bent verantwoordelijk voor voorraad en transactieafhandeling met klanten en kwekers van de webshop (B to B).

Taakomschrijving

Na een inwerkperiode waarin je je in het Zentoo-verhaal hebt gestort en er paars bloed door je aderen is gaan stromen, ben je verantwoordelijk voor de backoffice activiteiten:

- Orderafhandeling

- Correcte afhandeling van offertes, verwerking van de binnenkomende aanvragen en de documentatie ervan

- Fustcontrole en bewaken fuststromen

Profiel

Je hebt goed cijfermatig inzicht en bent gedreven en nauwkeurig.

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je doet je werk met passie en bent een sterke, betrouwbare persoonlijkheid.

Je kunt goed zelfstandig werken, bent proactief, maar ook een teamplayer.

Je bent resultaatgericht en analytisch ingesteld.

Je hebt goede kennis van MS Office en kan goed werken met de mobiele technologie.

Je ervaring met Qlikview systemen is een pré.

Je hebt minimaal MBO+ niveau.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Arjan van der Voort: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.