Zentoo

nlenfrdeplrues

Zentoo Valentine's Mix

Speciaal voor Valentijn heeft Zentoo de Valentine’s Mix.

Dit is de ideale mix voor Valentijnsdag met vier verschillende troschrysanten in de ultieme Valentijnskleuren in een Zentoo doos. De volgende rassen zitten in de Zentoo Valentine's mix: Code Green, Bontempi, Stallion en Pina Colada.

Deze mix is exclusief te bestellen in de Zentoo webshop. De Valentine's Mix is verkrijgbaar gedurende de hele Valentijnsperiode.

Arjan welkom bij Zentoo!

Gisteren heeft bij Arjan Dukker de eerste volledige Zentoo-planting plaatsgevonden. Na de teeltexcursie is in aanwezigheid van de leden stil gestaan bij dit belangrijke moment.

Geassisteerd door Patrick van Uffelen namens het Zentoo bestuur heeft Arjan de eerste stekjes geplant. Zoontje Jan heeft geassisteerd bij de plantingen, dus dat biedt perspectief voor de toekomst.

Vervolgens is er een toast uitgebracht op een succesvolle samenwerking. Arjan en zijn team hebben er zin in en voor Zentoo is dit weer een stap in het realiseren van de groei-ambities.

Zentoo wenst Arjan veel succes met zijn Radost voor Zentoo!

Nieuw bij Zentoo: Kennedy

De helderwitte chrysant Kennedy is vanaf dinsdag 30 januari in kleine aantallen beschikbaar in de Zentoo webshop.

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met Edwin Akerboom (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Deliflor Teler got Talent

Zentoo chrysant Copa brengt met zijn Braziliaanse kleurtinten vrolijkheid in elk boeket. Copa is dé gele enkelbloemige chrysant die zijn bloemlinten goed vasthoudt en met zijn knalgroene hart lijkt het alsof deze zomerse bloem je aankijkt.

Tijdens de Belissima Delicatessa bloeiproef bij Deliflor Chrysanten afgelopen week werd ook dit jaar de Teler got Talent verkiezing gehouden. De verschillende kwekers hadden hun mooiste bloemen ingestuurd. Nadat de vakjury een deskundig oordeel had geveld, was het de beurt aan de bezoekers om hun keuze te maken.

Copa van Zentoo mocht de tweede prijs van deze verkiezing in ontvangst nemen!

Zentoo 2018 ontwikkelingen

12 januari j.l. heeft de jaarlijkse Zentoo nieuwjaarsreceptie plaatsgevonden voor de medewerkers en ondernemers van Zentoo. Hierbij werd ook stil gestaan bij diverse ontwikkelingen op het gebied van bestuur en leden.

Leo Middelburg heeft na 10 jaar afscheid genomen als voorzitter van Zentoo. Hij heeft daarbij de voorzittershamer overgedragen aan Edwin Steenbergen. Edwin zal met zijn jarenlange ervaring in de financiële wereld en in de AGF en Sierteelt-sector een nieuwe boost gaan geven aan de verdere ontwikkeling van de Zentoo organisatie in de komende jaren. 

Binnen het bestuur neemt Leo de commerciële rol over van Michel Duijvesteijn. Michel neemt na 10 jaar Zentoo afscheid als ondernemer bij kwekerij Brasil en gaat een nieuwe uitdaging aan als zelfstandig adviseur op strategisch en commercieel gebied. Op de nieuwjaarsreceptie is Michel uitgebreid bedankt voor zijn grote bijdrage aan de ontwikkeling van Zentoo vanaf de oprichting 10 jaar geleden.

Daarnaast is Arjan Dukker voorgesteld als nieuw lid van Zentoo. Vanaf januari zal Arjan Dukker voor Zentoo planten en vanaf april ook veilen via Zentoo. Arjan levert al vanaf zomer 2017 Radost voor de Zentoo webshop. Vanaf april 2018 wordt dat assortiment verder uitgebreid met Radost Cream en Radost Yellow.

Ook werd er afscheid genomen van Frank van Leeuwen als lid. Frank en Zentoo kijken terug op een mooie periode van samenwerking.

Ultra Violet kleur van 2018

Zoals elk jaar kiest kleureninstituut Pantone de kleur van het jaar. Voor 2018 is dat Ultra Violet.

We leven in een tijd die creativiteit en verbeeldingskracht vereist. Het is dit soort inspiratie die tekenend is voor Pantone 18-3838 Ultra Violet, een paars op basis van blauw die ons bewustzijn en potentieel naar een hoger niveau tilt. Van het ontdekken van nieuwe technologieën en al het nieuws in het heelal tot artistieke expressie en spiritualiteit, Ultra Violet ‘lights the way to what’s yet to come’.

Zentoo chrysant Stresa Purple past perfect binnen deze omschrijving. De fluweel paarse bloemlinten in combinatie met het donkerpaarse centrum geven een magische touch aan uw creaties.

Saba tijdelijk terug bij Zentoo

De opvallende Saba is tijdelijk terug in het Zentoo assortiment. Morgen, woensdag 3 januari, zijn de eerste Saba’s weer beschikbaar bij Zentoo. Saba zal door Zentoo worden aangevoerd van week 1 t/m week 9. Daarna verlaat deze chrysant het Zentoo assortiment.

De combinatie van kleuren met het felgroene centrum maken deze troschrysant tot een ware eye-catcher!

Saba is te verkrijgen op de veilingen en uiteraard in de Zentoo webshop.

Wilhelmina in Paleis Het Loo

Vanaf 16 december haalt museum Paleis Het Loo de mooiste serviezen, tafelstukken, glas en kristal uit de kast van alle eerdere edities van Winterpaleis Het Loo. Vanwege de aanstaande renovatie is het voorlopig de laatste keer dat de kerstopstelling met gedekte tafels en versierde kerstbomen in het paleis te zien is.

Winterpaleis Het Loo

In het paleis zijn diverse tafels feestelijk gedekt. Traditioneel versierde kerstbomen, handgemaakte groenversiering en een echte ijsbaan op het Stallenplein maken het Winterpaleis compleet. In de Koetshuizen staan rijtuigen, sleden en auto’s zoals gebruikt door de Oranjes. Tijdens de kerstvakantie zijn er ook speciale kinderactiviteiten en de restaurants bieden een toepasselijke winterse menukaart.

Naast bloemen uit de eigen kwekerij van de Tuindienst en groen uit het Kroondomein zijn via LM Flower Fashion bloemen aan de Bloemenkamer van het paleis geleverd. In de verschillende paleisruimten kunnen de bezoekers genieten van Zentoo Chrysanten en andere bloemen.

Chrysant Wilhelmina

Bijzonder is de Zentoo chrysant genaamd Wilhelmina die in de persoonlijke vertrekken van koningin Wilhelmina te zien zal zijn. De krachtige witte chrysant is genoemd naar de koningin, de overgrootmoeder van koning Willem-Alexander. 

Verjaardagsdiner Koning Willem-Alexander

In de Audiëntiezaal staan de feestelijk gedekte tafels van het verjaardagsdiner dat op 28 april jl. plaatsvond ter gelegenheid van de 50-ste verjaardag van de Koning. Maar liefst 150 genodigden die ook op 27 april 2017 een kroonjaar vierden, waren erbij in de Burgerzaal van het Koninklijk Paleis op de Dam. De vijftig mensen die net als de Koning geboren zijn in het jaar 1967 zaten bij hem aan tafel.

Nieuw Koninklijk servies

In de Oostvleugel is de tafel gedekt met een deel van het nieuwe servies van het koningspaar, dat sinds dit voorjaar wordt gebruikt bij staatsbanketten en officiële diners met buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders en ambassadeurs. Het is ontworpen in de traditie van het Delfts Blauw met het monogram van de Koning met de Koninklijke kroon. Ontwerptekeningen en een filmpje tonen het maakproces.

Buitengewoon open

Vanaf 8 januari 2018 sluit museum Paleis Het Loo de deuren van het hoofdgebouw voor een drie jaar durende renovatie en uitbreiding. Tijdens deze periode is Paleis Het Loo ‘BuitenGewoon Open’, waarbij de tuinen en stallen van april tot en met september toegankelijk blijven voor publiek en de jaarlijkse buitenevenementen. Winterpaleis Het Loo krijgt in deze jaren op het Stallenplein een eigentijdse invulling.

Bezoek de website www.paleishetloo.nl voor meer informatie. Winterpaleis Het Loo is open op 1e en 2e Kerstdag, maar gesloten op maandag 1 januari.  

Tekst & foto: LM Flower Fashion

Winnaar Zentoo actie december

In 2017 bestaat Zentoo 10 jaar! Om dit te vieren hebben we elke maand een ludieke actie op de 10e van de maand. De actie van de maand december stond in het teken van de Kerst.

Wie is de grootste Kerstman? De koper die zijn klanten voorzag van de meeste Zentoo kerstcadeaus wint het laatste prijzenpakket van het jaar. Ook bij de Kerstman gaat de digitalisering door. Door het koppelen van zijn aanbod verkoopt hij zijn bloemen zonder prijs- of voorraadrisico.

De winnaar van deze maand is Florismart. Sharon, Lesley, Steve, Ronald en Rogier hebben het Zentoo prijzenpakket uit de handen van Edwin mogen ontvangen.

Dit was de laatste actie ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Zentoo. Ook in 2018 zullen wij u blijven verrassen. Hier hoort u later meer over.

Zentoo wenst u fijne Kerstdagen!

Zentoo Basic wordt Vista!

Op 1 januari 2018 verandert de naam Zentoo Basic in Vista. Hoewel Zentoo Basic de afgelopen jaren de naam heeft opgebouwd waar onder andere de afwijkende rijpheidcodes en lagere gewichtsklassen werden geveild, zorgt de benaming ook voor verwarring. Vanwege het kleine verschil in aanduiding op het klokfront en de hogere snelheid van veilen kon de naamgeving leiden tot misverstanden.

Met de nieuwe naam, Vista, wil Zentoo haar betrouwbaarheid nog verder vergroten. Door de nieuwe naam worden de verwachtingen bij de juiste labels beter geschetst en wil Zentoo haar klanten nog beter in hun behoeften voorzien.

Zentoo wenst u mooie Kerstdagen

Alle ondernemers en medewerkers van Zentoo wensen u en uw dierbaren mooie Kerstdagen en een voorspoedig en succesvol 2018!

Wij danken u voor de samenwerking en het vertrouwen in dit afgelopen jaar. Ook in 2018 zal Zentoo blijven innoveren en maken we samen met u deze prachtige wereld nóg fleuriger.

Nieuw bij Zentoo: Proscini

Nieuw in de Zentoo collectie is Proscini, deze santini wordt ook wel het kleine zusje van Prosecco genoemd. De ivory kleur maakt deze enkelbloemige santini geschikt om te gebruiken in heel veel verschillende kleurencombinaties.

Proscini is vanaf vrijdag 15 december te verkrijgen op de veilingen en uiteraard ook via de Zentoo webshop.

Zentoo actie december

In 2017 bestaat Zentoo 10 jaar! Om dit te vieren hebben we elke maand een ludieke actie op de 10e van de maand. De actie van de maand december staat in het teken van de Kerst.

Wie is de grootste Kerstman? De koper die zijn klanten voorziet van de meeste Zentoo kerstcadeaus wint het laatste prijzenpakket van het jaar. Ook bij de Kerstman gaat de digitalisering door. Door het koppelen van zijn aanbod verkoopt hij zijn bloemen zonder prijs- of voorraadrisico.
 
Om de Kerstmannen ruim de tijd te geven voor het doen van hun inkopen duurt deze actie van vrijdag 8 december 2017 11.00 u t/m maandag 11 december 2017 11.00 u.
 
Zentoo wenst u goede kerstverkopen!
 
Hieronder vindt u het aanbod aan Zentoo kerstcadeaus:

Christmas Mix

Christmas Santini Mix

Quantum Box (White / Green / Red):

o          Anastasia

o          Anastasia Dark Green

o          Flamenca

o          Wilhelmina

o          Zembla

o          Baltica

o          Chic

o          Code Green

o          Delianne

o          Pina Colada

o          Radost

o          Stallion

Zentoo Christmas Mix

Sinterklaas is terug naar Spanje en de kerstballen zijn weer tevoorschijn gehaald. Hoog tijd om de Zentoo Christmas Mix aan te bieden.

De kleuren van deze feestelijke Kerst mixen zijn rood, wit en groen en bevatten de volgende ingrediënten:

Zentoo Christmas Mix tros:
Code Green, Stallion, Bontempi en Radost

Zentoo Christmas Mix santini:
Pimento, Bouncer en Country

De Christmas Mix vervangt de komende Kerstperiode de Seasons Mix. De Seasons Mix komt na de Kerst weer terug.

De Zentoo Christmas Mixen zijn te bestellen in de Zentoo webshop.

Backoffice commercie

Gezocht: Talent voor Zentoo Backoffice Commercie

Over Zentoo

Zentoo is dé productkampioen in chrysanten. Zentoo biedt een breed scala aan variëteiten die stuk voor stuk garant staan voor de mooiste creaties. Met de beste kwekers en teeltbedrijven is Zentoo in 2007 begonnen met het bouwen van een eigen brand. Zentoo is samen met haar klanten in staat om de consument met haar chrysanten te inspireren en de verkoopkansen voor de klanten te vergroten. Het fundament van Zentoo is benoemd in de kernwaarden: Betrouwbaar, Passie, Innovatief en Inspiratie. Dit komt tot uiting in ons complete assortiment, dat 24/7 onder één knop beschikbaar is.

Zentoo Sales is gevestigd op het veilingterrein van FloraHolland Naaldwijk. Door uitbreiding van activiteiten zijn wij op zoek naar een medewerker voor onze commerciële backoffice.

Over de functie

In deze functie ondersteun je het commerciële team, met name de webshop activiteiten: voorraadbeheer, klantcontact en administratieve afhandeling. Tevens werk je offertes en aanbiedingen uit voor de accountmanagers en verkoopmedewerkers. Je bent verantwoordelijk voor voorraad en transactieafhandeling met klanten en kwekers van de webshop (B to B).

Taakomschrijving

Na een inwerkperiode waarin je je in het Zentoo-verhaal hebt gestort en er paars bloed door je aderen is gaan stromen, ben je verantwoordelijk voor de backoffice activiteiten:

- Orderafhandeling

- Correcte afhandeling van offertes, verwerking van de binnenkomende aanvragen en de documentatie ervan

- Fustcontrole en bewaken fuststromen

Profiel

Je hebt goed cijfermatig inzicht en bent gedreven en nauwkeurig.

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je doet je werk met passie en bent een sterke, betrouwbare persoonlijkheid.

Je kunt goed zelfstandig werken, bent proactief, maar ook een teamplayer.

Je bent resultaatgericht en analytisch ingesteld.

Je hebt goede kennis van MS Office en kan goed werken met de mobiele technologie.

Je ervaring met Qlikview systemen is een pré.

Je hebt minimaal MBO+ niveau.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Arjan van der Voort: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De Zentoo Quantum Box!

De Zentoo Quantum Box is geïntroduceerd tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Met de Zentoo Quantum Box worden de chrysanten vers verpakt per 20 stelen. Hierdoor kan de verpakking direct van de kweker door naar de bloemist zonder dat de bloemen overgepakt moeten worden.

Door de kleinere bestelhoeveelheden blijven de bloemen verser en kunnen bloemisten deze 24/7 blijven bestellen. Zo wordt het ook makkelijker om exclusieve chrysanten in kleinere aantallen te bestellen in plaats van de standaard verpakkingen met 80 stelen.

Black Friday bij Zentoo!

Vrijdag 24 november is het Black Friday. Zentoo trakteert u deze dag op twee acties: Yin Yang is extra scherp geprijsd en wij pakken uw bestelling in de Zentoo Black Box in voor een extra scherp tarief.

Yin Yang extra scherp geprijsd

Door de nieuwe selectie van Yin Yang wordt deze voor het eerst de hele winter door aangevoerd. Het zwarte hart blijft gedurende de hele winter prachtig van kleur. Speciaal voor Black Friday wordt de Yin Yang vrijdag 24 november extra scherp geprijsd aangeboden in de Zentoo Webshop.

Zentoo Black Box

Wij pakken op Black Friday uw bestelling in de Zentoo Black Box in tegen een extra scherp tarief van 2 cent! U kunt gebruik maken van deze actie door na het plaatsen van uw bestelling een mail te sturen naar Angela Vermeer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vraag daar ook direct naar de voorwaarden van deze actie en de overige mogelijkheden.

Softone gedoopt tijdens Trade Fair

Het was op vrijdag 10 november jl. rond 11.00 uur nog drukker dan gebruikelijk bij de stand van Zentoo op de Flora Holland Trade Fair in Aalsmeer. Vertegenwoordigers van exporteurs, Just Chrys, diverse Zentoo kwekers en medewerkers van Dekker Chrysanten waren bijeen om de officiële doop bij te wonen van Softone.

Softone is de nieuwe enkelbloemige troschrysant van veredelaar Dekker Chrysanten met een grote bloem in een zachtrose / babypink kleur. Barry Middelburg, de Zentoo kweker van Softone, had de eer om deze nieuwe troschrysant met champagne te dopen.

Het doopmoment was één van de hoogtepunten van de beurs. Dit was de eerste beurs waar Softone werd gepresenteerd aan exporteurs en hun klanten. De reacties op deze nieuwe troschrysant waren zeer positief en Softone is overduidelijk een goede en gewenste aanvulling op het assortiment van zowel Zentoo als Dekker.

Softone is beschikbaar op de veilingklokken in Naaldwijk en Aalsmeer. Uiteraard is Softone ook verkrijgbaar via de Zentoo webshop.

Tekst: Dekker Chrysanten

Introductie Softone

Aanstaande maandag 6 november is het eindelijk zover, de introductie van Softone op de klok! Deze Zentoo chrysant met als bijzondere eigenschap de grote bloem in een zachtroze / babypink kleur is dan beschikbaar via de veilingen in Naaldwijk en Aalsmeer.

Uiteraard blijft Softone ook te bestellen in de Zentoo webshop.

Nieuw: Santini Doria Mix

Nieuw bij Zentoo is de santini Doria Mix! Vijf kleuren Doria's samen in één hoes: Doria, Doria Orange, Doria Pink, Doria Salmon én Doria Cherry. Een prachtige kleuren combinatie voor deze tijd van het jaar.

Vanaf woensdagochtend 1 november is deze prachtige santini Doria Mix te bestellen in de Zentoo webshop.

Televizier Ring Gala 2017

De rode loper voor het 52ste Gouden Televizier Ring Gala 2017 werd bloemrijk gestyled. Over een loper met internationale allure betraden de gasten het AFAS Live theater in Amsterdam voor het grootste gala van de Nederlandse televisie. Vele prominente gasten poseerden met de bloemen. De bloemen schitterden tijdens de glamourous momenten in de live uitgezonden Rode Loper Show voorafgaand aan de award show en uitreiking, dat samen werd bekeken door 2,3 miljoen televisiekijkers en waren vervolgens volop te zien in onder andere RTL Boulevard en SBS Shownieuws! LM Flower Fashion zorgde voor het zevende achtereenvolgende jaar voor de bloemstyling van het gala. Het gala van het jaar rond de uitreiking van de meest begeerde prijs van omroepland werd georganiseerd door AVROTROS.

Bekende televisiemakers poseerden met de bloemenzuilen die waren gestyled in groene en witte tinten met een gouden touch. Onder andere chrysant Anastasia Dark Green van Zentoo en verschillende soorten rozen, trosrozen en andere bloemen werden op de rode loper gestyled. Binnen in het AFAS Live theater werden dezelfde bloemen als op de rode loper in glamourous arrangementen gestyled maar dan in combinatie met Vanda planten en de nieuwe chrysant Chispa van Zentoo.

De winnaar van de ring werd dit jaar het programma van Arjan Lubach: “Zondag met Lubach” dat samen genomineerd was met “Beste Zangers” en “Expeditie Robinson”. Wilfred Genee en Eva Jinek wonnen de Zilveren Televizier Ster voor beste mannelijke en vrouwelijke presentator. De populaire jeugdserie “Brugklas” ontving de Gouden Stuiver. Marieke Elsinga won de Televizier Aanstormend Talent Award. Jeroen van Koningsbrugge en Angela Schijf wonnen de Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur en actrice. 

Foto: LM Flower Fashion / BAGGIT

Tekst: LM Flower Fashion

Zentoo bloemen bij Vogue Festival

Vogue Nederland organiseerde de eerste Nederlandse editie van het Vogue Fashion Festival en daarbij mochten Nederlandse bloemen natuurlijk niet ontbreken. In navolging van een gelijksoortig festival van de Britse en Franse editie in Londen en Parijs vond het allereerste Nederlandse Vogue Fashion Festival plaats in het grande Amstel Hotel. Een mode festival met sprekers, seminars, workshops en veel inspiratie door de Vogue redactie, topontwerpers, stylisten, modellen en influencers. 

Vanaf de lancering van Vogue Nederland in 2012 zijn de bloemen via LM Flower Fashion verbonden met het magazine dat in 2016 is uitgeroepen tot beste magazine van Nederland. In samenwerking met de Vogue stylisten werden witte bloemen samengesteld die onderdeel werden van alle settings. De prachtige witte chrysanten Zembla, Anastasia en Wilhelmina van Zentoo en verschillende soorten rozen, trosrozen en orchideeën werden gestyled.

Het was bovenal een feest om alle trouwe Vogue-lezeressen te mogen verwelkomen; van jonge modestudenten tot mensen uit het vak en oudere modedames. Het festival werd op vrijdagochtend 6 oktober door hoofdredacteur Karin Swerink geopend. In Vogue World, langs de balustrade op de eerste verdieping, konden de ruim 700 genodigden zich laten onderdompelen in de Vogue-lifestyle met diverse beauty- en stylingworkshops van de hand van de experts van Rob Peetoom, Kérastase, M.A.C. Cosmetics en Essie. Wilde je nog een nieuwe Vogue-sweater, ontworpen in samenwerking met Scotch & Soda, bemachtigen? De Vogue Store was er de hele dag voor geopend. In het Vogue Café, grenzend aan het terras met zicht op de Amstel, werden petit fours, koffie, champagne en een uitgebreide lunch geserveerd. Zo kon je even opladen tussen de vele seminars door.

Dag 1 begon meteen al met een bang: Vogue’s Fiona Hering in een gigantisch bed met de heren Viktor & Rolf en hun geliefde teckel Zwaantje. Wat volgde was een line-up van (inter)nationale topsprekers uit de modewereld. Deense influencer Pernille Teisbaek scheen haar licht op 'Scandi Style', Dean & Dan van Dsquared2 deden een boekje open over hun carrière en superstar stylist Monica Rose vertelde over haar favoriete looks van klanten Chrissy Teigen tot Kendall Jenner. 

Op dag twee van Vogue Fashion Festival weer volop inspirerende verhalen van Michelle Obama's persoonlijke stylist, Meredith Koop, tot Negin Mirsalehi over haar onnavolbare succesverhaal op Instagram waarmee ze een miljoenenbedrijf opbouwde, maar ook Nederlandse couturier Jan Taminiau en Olcay Gulsen over zakelijk instinct. 'Fashion, lef, stijl en inhoud' – Vogue in de bewoordingen van Danielle van Grondelle, Stephanie Afrifa, Valentijn de Hingh en Jessica Gyasi die diversiteit in de mode onder de loep namen. Terwijl ook modellen Julie Hoomans, Marjan Jonkman, Rose Bertram en Vera van Erp een boekje open deden in de Supermodel Talks met Vogue's Fiona Hering. 

Foto: Vogue Nederland

Tekst: LM Flower Fashion

Deliflor inspiratiemiddag

Op woensdag 27 september hebben de ondernemers en medewerkers van Zentoo een zeer inspirerende middag bij Koppert Cress beleefd. Deze middag werd begeleid door Fresh Retail. 

Aansluitend was er een heerlijk diner bereid door Yuri Verbeek waarbij de heren en dames ook zelf de handen uit de mouwen moesten steken. 

Dit alles werd aangeboden door Deliflor ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van Zentoo. 

Het was een interessante en mooie middag, hartelijk dank Deliflor!

Nieuw bij Zentoo: Romance Pearl

Vanaf morgen, woensdag 27 september, is de wonderschone Romance Pearl voor het eerst beschikbaar bij Zentoo.

Een parel van een chrysant die bij elk boeket dat extra tintje romantiek toevoegt.

Flower Expo Moscow 'n succes!

Vorige week vond de Flower Expo Moscow plaats. Het was een groot succes. Vele bezoekers wisten de Zentoo stand te vinden en waren onder de indruk van de kroonluchter die in de stand hing.

De sfeer op de beurs was ronduit positief, er is weer stabiliteit gevonden en de Russen zijn weer bereid om veel bloemen te kopen. Het bezoek aan de markt liet zien dat onze Zentoo noviteiten snel worden opgepakt door de Russische markt. Baltica Salmon, Stresa Purple, Softone en Copa waren al volop te zien in de verschillende groothandels.

De kwaliteit van de handel was opvallend verbeterd t.o.v. de afgelopen jaren. Dit is duidelijk terug te voeren op een betere keten en een hogere doorloopsnelheid die zorgen voor versere bloemen.

Doria breidt uit bij Zentoo

Vanaf woensdag 20 september is Doria Cherry beschikbaar in de Zentoo webshop. Op donderdag volgt Doria Salmon.

Vanaf volgende week is ook Doria Orange te vinden in de Zentoo collectie. Doria Salmon en Doria Orange zijn ook beide beschikbaar in de Zentoo webshop.

Drie prachtige santini's met elk een bijzondere kleur voor een mooie aanvulling in een sfeervol herfstboeket.

Nieuw bij Zentoo: Baltica Salmon!

De eerste Baltica Salmon zijn geoogst bij Zentoo. Deze prachtige chrysant is vanaf donderdag 14 september beschikbaar in de Zentoo webshop (voor beide DC's, Naaldwijk én Aalsmeer) en zal worden geveild op de klok in Naaldwijk.

Met Baltica Salmon heeft Zentoo een bijzondere chrysant in zijn assortiment erbij gekregen. De kracht van Baltica was al heel lang bekend, maar nu in combinatie met deze bijzondere kleur, maakt deze troschrysant extra uniek.

Dümmen Orange Pina Colada ijs

Onder het thema ‘Dare to be COOL’ zijn de medewerkers van Zentoo vandaag verrast met een verfrissend bezoek van de Pina Colada - ijstruck.

Pina Colada, deze hagelwitte chrysant behoudt haar frisgroene hartje zelfs bij zomerse temperaturen en dat mag getoond worden.

Dümmen Orange trakteerde de medewerkers van Zentoo op heerlijk Pina Colada ijs gemaakt door meesterijsmaker Luciano’s. Een welkome verrassing op deze zonnige dag. 

Pina Colada is vanaf begin volgende week weer structureel beschikbaar bij Zentoo!

Zentoo at Flower Expo Poland

Zentoo is happy to welcome you to the Flower Expo Poland in our booth, number C004.  

The second edition of this fair will take place in Warsaw, Poland from 31 August to 2 September 2017.  

In addition to the current Zentoo assortment, we also show you our novelties, including Baltica Salmon, Pina Colada, Softone, Stresa Purple, Copa and Vanilla Sorbet.  

New this year is the Exhibition Deal, a special deal at the fairs in Warsaw and Moscow. Visitors to our booth, C004, will be informed on this interesting Zentoo deal. 

The Flower Expo Poland is a very interesting exhibition for companies in the entire chain of flowers and plants. In addition to a trade and network platform, the fair also offers an interesting side program consisting of various seminars and floral demonstrations with well-known floral designers.

Zentoo in World Horti Center

Vanaf oktober 2017 gaat Zentoo participeren in het World Horti Center in Naaldwijk. In dit splinternieuwe duurzame centrum komen onderwijs, onderzoek en het bedrijfsleven bij elkaar. Binnen het World Horti Center gaat Zentoo de samenwerking met haar leveranciers en klanten verder intensiveren en wordt een samenwerking opgezet op het gebied van onderzoek en onderwijs. 

In de presentatieruimte van Zentoo zullen bezoekers verwelkomd worden in de World of Zentoo. 

Actuele thema’s zoals digitalisering, duurzaamheid, productinnovatie en conceptontwikkeling zullen uitgelicht worden in deze presentatieruimte. In deze ruimte wil Zentoo de bezoeker laten zien hoe deze thema’s bijdragen aan een sterke keten van kracht.

Jaarlijks worden er zo’n 25.000 internationale bezoekers verwacht in het World Horti Center. Samen met de 80 andere participerende bedrijven en de 1.200 studenten wil Zentoo de innovatiekracht verder vergroten!