Zentoo

nlenfrdeplrues

Black Friday bij Zentoo!

Vrijdag 24 november is het Black Friday. Zentoo trakteert u deze dag op twee acties: Yin Yang is extra scherp geprijsd en wij pakken uw bestelling in de Zentoo Black Box in voor een extra scherp tarief.

Yin Yang extra scherp geprijsd

Door de nieuwe selectie van Yin Yang wordt deze voor het eerst de hele winter door aangevoerd. Het zwarte hart blijft gedurende de hele winter prachtig van kleur. Speciaal voor Black Friday wordt de Yin Yang vrijdag 24 november extra scherp geprijsd aangeboden in de Zentoo Webshop.

Zentoo Black Box

Wij pakken op Black Friday uw bestelling in de Zentoo Black Box in tegen een extra scherp tarief van 2 cent! U kunt gebruik maken van deze actie door na het plaatsen van uw bestelling een mail te sturen naar Angela Vermeer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vraag daar ook direct naar de voorwaarden van deze actie en de overige mogelijkheden.

Softone gedoopt tijdens Trade Fair

Het was op vrijdag 10 november jl. rond 11.00 uur nog drukker dan gebruikelijk bij de stand van Zentoo op de Flora Holland Trade Fair in Aalsmeer. Vertegenwoordigers van exporteurs, Just Chrys, diverse Zentoo kwekers en medewerkers van Dekker Chrysanten waren bijeen om de officiële doop bij te wonen van Softone.

Softone is de nieuwe enkelbloemige troschrysant van veredelaar Dekker Chrysanten met een grote bloem in een zachtrose / babypink kleur. Barry Middelburg, de Zentoo kweker van Softone, had de eer om deze nieuwe troschrysant met champagne te dopen.

Het doopmoment was één van de hoogtepunten van de beurs. Dit was de eerste beurs waar Softone werd gepresenteerd aan exporteurs en hun klanten. De reacties op deze nieuwe troschrysant waren zeer positief en Softone is overduidelijk een goede en gewenste aanvulling op het assortiment van zowel Zentoo als Dekker.

Softone is beschikbaar op de veilingklokken in Naaldwijk en Aalsmeer. Uiteraard is Softone ook verkrijgbaar via de Zentoo webshop.

Tekst: Dekker Chrysanten

Winnaar Zentoo actie november

In 2017 bestaat Zentoo 10 jaar! Om dit te vieren hebben we elke maand een ludieke actie op de 10e van de maand. De actie van de maand november stond in het teken van de nieuwe Zentoo quantum boxen!

De koper die op vrijdag 10 november minimaal 10 verschillende rassen in quantum boxen kocht in de Zentoo webshop maakte kans op het Zentoo prijzenpakket. En deze maand hebben we maar liefst twee winnaars: Verdel en FleuraMetz!

Jordy Klein van Verdel en Arie Schoneveld van FleuraMetz hebben het Zentoo prijzenpakket uit de handen van Edwin mogen ontvangen.

Begin december wordt bekend gemaakt wat de actie zal zijn die op 10 december zal plaatsvinden.

Met de Zentoo Quantum Box worden de chrysanten vers verpakt per 20. Hierdoor kan de verpakking direct van de kweker door naar de bloemist zonder dat de bloemen overgepakt moeten worden. Door de kleinere bestelhoeveelheden blijven de bloemen verser en kunnen bloemisten deze 24/7 blijven bestellen. Zo wordt het ook makkelijker om exclusieve chrysanten in kleinere aantallen te bestellen in plaats van de standaard verpakkingen met 80 stelen. Alle bloemen worden eerst geprecooled voordat deze de Quantum Box in gaan. Versere geprecoolde bloemen die niet overgepakt worden, zorgen voor een hogere betrouwbaarheid van de kwaliteit.

Voor meer informatie over het aanbod van Zentoo chrysanten in quantum boxen kunt u contact opnemen met Edwin Akerboom: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zentoo actie november

In 2017 bestaat Zentoo 10 jaar! Om dit te vieren hebben we elke maand een ludieke actie op de 10e van de maand. De actie van de maand november staat in het teken van de nieuwe Zentoo quantum boxen!

De koper die op vrijdag 10 november 2017 minimaal 10 verschillende rassen in quantum boxen koopt in de Zentoo webshop maakt kans op het Zentoo prijzenpakket van deze maand.

Met de Zentoo Quantum Box worden de chrysanten vers verpakt per 20. Hierdoor kan de verpakking direct van de kweker door naar de bloemist zonder dat de bloemen overgepakt moeten worden. Door de kleinere bestelhoeveelheden blijven de bloemen verser en kunnen bloemisten deze 24/7 blijven bestellen. Zo wordt het ook makkelijker om exclusieve chrysanten in kleinere aantallen te bestellen in plaats van de standaard verpakkingen met 80 stelen. Alle bloemen worden eerst geprecooled voordat deze de Quantum Box in gaan. Versere geprecoolde bloemen die niet overgepakt worden, zorgen voor een hogere betrouwbaarheid van de kwaliteit.
 
Voor meer informatie over het aanbod van Zentoo chrysanten in quantum boxen kunt u contact opnemen met Edwin Akerboom: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Introductie Softone

Aanstaande maandag 6 november is het eindelijk zover, de introductie van Softone op de klok! Deze Zentoo chrysant met als bijzondere eigenschap de grote bloem in een zachtroze / babypink kleur is dan beschikbaar via de veilingen in Naaldwijk en Aalsmeer.

Uiteraard blijft Softone ook te bestellen in de Zentoo webshop.

Nieuw: Santini Doria Mix

Nieuw bij Zentoo is de santini Doria Mix! Vijf kleuren Doria's samen in één hoes: Doria, Doria Orange, Doria Pink, Doria Salmon én Doria Cherry. Een prachtige kleuren combinatie voor deze tijd van het jaar.

Vanaf woensdagochtend 1 november is deze prachtige santini Doria Mix te bestellen in de Zentoo webshop.

Uitnodiging Trade Fair

Van 8 t/m 10 november as. vindt de Trade Fair in Aalsmeer plaats. Zentoo verwelkomt u graag in stand 6.2 om u de nieuwste Zentoo ontwikkelingen te laten zien. Ook dit jaar presenteert Zentoo vol trots al haar noviteiten, dit jaar zijn dat er zelfs meer dan 12.

Ook rondom de webshop zijn er weer allerlei ontwikkelingen te noemen die wij u graag toe lichten in onze stand.

Nieuw dit jaar zijn de nieuwe Zentoo verpakkingen. Om meer op de vraag van de klant in te kunnen spelen, heeft Zentoo haar verpakkingslijn verder uitgebreid. Benieuwd wat dit inhoudt? Wij verwijzen u graag naar stand 6.2.

Naast deze noviteiten en verpakkingen laten wij u ook samen met onze partners Fleur Market, Unicum en Samore een impressie zien van het voorjaar 2018 en worden er verschillende nieuwe concepten gepresenteerd onder het nieuwe Crezentoo label!

Als eerste preview laten wij u onze Zentoo Quantum Box zien. Chrysanten verpakt in een speciale verpakking op 20 ipv. op 80, 60 of 50 stelen. Alvast benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer dan bij Edwin Akerboom: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U bent van harte welkom! Heerlijke broodjes en verse koffie staan voor u klaar.

Televizier Ring Gala 2017

De rode loper voor het 52ste Gouden Televizier Ring Gala 2017 werd bloemrijk gestyled. Over een loper met internationale allure betraden de gasten het AFAS Live theater in Amsterdam voor het grootste gala van de Nederlandse televisie. Vele prominente gasten poseerden met de bloemen. De bloemen schitterden tijdens de glamourous momenten in de live uitgezonden Rode Loper Show voorafgaand aan de award show en uitreiking, dat samen werd bekeken door 2,3 miljoen televisiekijkers en waren vervolgens volop te zien in onder andere RTL Boulevard en SBS Shownieuws! LM Flower Fashion zorgde voor het zevende achtereenvolgende jaar voor de bloemstyling van het gala. Het gala van het jaar rond de uitreiking van de meest begeerde prijs van omroepland werd georganiseerd door AVROTROS.

Bekende televisiemakers poseerden met de bloemenzuilen die waren gestyled in groene en witte tinten met een gouden touch. Onder andere chrysant Anastasia Dark Green van Zentoo en verschillende soorten rozen, trosrozen en andere bloemen werden op de rode loper gestyled. Binnen in het AFAS Live theater werden dezelfde bloemen als op de rode loper in glamourous arrangementen gestyled maar dan in combinatie met Vanda planten en de nieuwe chrysant Chispa van Zentoo.

De winnaar van de ring werd dit jaar het programma van Arjan Lubach: “Zondag met Lubach” dat samen genomineerd was met “Beste Zangers” en “Expeditie Robinson”. Wilfred Genee en Eva Jinek wonnen de Zilveren Televizier Ster voor beste mannelijke en vrouwelijke presentator. De populaire jeugdserie “Brugklas” ontving de Gouden Stuiver. Marieke Elsinga won de Televizier Aanstormend Talent Award. Jeroen van Koningsbrugge en Angela Schijf wonnen de Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur en actrice. 

Foto: LM Flower Fashion / BAGGIT

Tekst: LM Flower Fashion

Winnaar Zentoo actie oktober

In 2017 bestaat Zentoo 10 jaar! Om dit te vieren hebben we elke maand een ludieke actie op de 10e van de maand.

De actie van de maand oktober stond in het teken van het pluizer assortiment. Chispa en Astroid mochten hun eerste opwachting maken in de Zentoo webshop en waren ook direct uitverkocht op de 10e.

De winnaar van deze maand is OZ Export. Inkopers Jan Koolhaas en Henk-Jan Stolker namen het Zentoo prijzenpakket van deze maand in ontvangst.

Begin november wordt bekend gemaakt wat de actie zal zijn die op 10 november zal plaatsvinden. Kun je niet wachten tot begin november, informeer dan alvast bij Edwin Akerboom voor de volgende actie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zentoo bloemen bij Vogue Festival

Vogue Nederland organiseerde de eerste Nederlandse editie van het Vogue Fashion Festival en daarbij mochten Nederlandse bloemen natuurlijk niet ontbreken. In navolging van een gelijksoortig festival van de Britse en Franse editie in Londen en Parijs vond het allereerste Nederlandse Vogue Fashion Festival plaats in het grande Amstel Hotel. Een mode festival met sprekers, seminars, workshops en veel inspiratie door de Vogue redactie, topontwerpers, stylisten, modellen en influencers. 

Vanaf de lancering van Vogue Nederland in 2012 zijn de bloemen via LM Flower Fashion verbonden met het magazine dat in 2016 is uitgeroepen tot beste magazine van Nederland. In samenwerking met de Vogue stylisten werden witte bloemen samengesteld die onderdeel werden van alle settings. De prachtige witte chrysanten Zembla, Anastasia en Wilhelmina van Zentoo en verschillende soorten rozen, trosrozen en orchideeën werden gestyled.

Het was bovenal een feest om alle trouwe Vogue-lezeressen te mogen verwelkomen; van jonge modestudenten tot mensen uit het vak en oudere modedames. Het festival werd op vrijdagochtend 6 oktober door hoofdredacteur Karin Swerink geopend. In Vogue World, langs de balustrade op de eerste verdieping, konden de ruim 700 genodigden zich laten onderdompelen in de Vogue-lifestyle met diverse beauty- en stylingworkshops van de hand van de experts van Rob Peetoom, Kérastase, M.A.C. Cosmetics en Essie. Wilde je nog een nieuwe Vogue-sweater, ontworpen in samenwerking met Scotch & Soda, bemachtigen? De Vogue Store was er de hele dag voor geopend. In het Vogue Café, grenzend aan het terras met zicht op de Amstel, werden petit fours, koffie, champagne en een uitgebreide lunch geserveerd. Zo kon je even opladen tussen de vele seminars door.

Dag 1 begon meteen al met een bang: Vogue’s Fiona Hering in een gigantisch bed met de heren Viktor & Rolf en hun geliefde teckel Zwaantje. Wat volgde was een line-up van (inter)nationale topsprekers uit de modewereld. Deense influencer Pernille Teisbaek scheen haar licht op 'Scandi Style', Dean & Dan van Dsquared2 deden een boekje open over hun carrière en superstar stylist Monica Rose vertelde over haar favoriete looks van klanten Chrissy Teigen tot Kendall Jenner. 

Op dag twee van Vogue Fashion Festival weer volop inspirerende verhalen van Michelle Obama's persoonlijke stylist, Meredith Koop, tot Negin Mirsalehi over haar onnavolbare succesverhaal op Instagram waarmee ze een miljoenenbedrijf opbouwde, maar ook Nederlandse couturier Jan Taminiau en Olcay Gulsen over zakelijk instinct. 'Fashion, lef, stijl en inhoud' – Vogue in de bewoordingen van Danielle van Grondelle, Stephanie Afrifa, Valentijn de Hingh en Jessica Gyasi die diversiteit in de mode onder de loep namen. Terwijl ook modellen Julie Hoomans, Marjan Jonkman, Rose Bertram en Vera van Erp een boekje open deden in de Supermodel Talks met Vogue's Fiona Hering. 

Foto: Vogue Nederland

Tekst: LM Flower Fashion

Deliflor inspiratiemiddag

Op woensdag 27 september hebben de ondernemers en medewerkers van Zentoo een zeer inspirerende middag bij Koppert Cress beleefd. Deze middag werd begeleid door Fresh Retail. 

Aansluitend was er een heerlijk diner bereid door Yuri Verbeek waarbij de heren en dames ook zelf de handen uit de mouwen moesten steken. 

Dit alles werd aangeboden door Deliflor ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van Zentoo. 

Het was een interessante en mooie middag, hartelijk dank Deliflor!

Nieuw bij Zentoo: Romance Pearl

Vanaf morgen, woensdag 27 september, is de wonderschone Romance Pearl voor het eerst beschikbaar bij Zentoo.

Een parel van een chrysant die bij elk boeket dat extra tintje romantiek toevoegt.

Flower Expo Moscow 'n succes!

Vorige week vond de Flower Expo Moscow plaats. Het was een groot succes. Vele bezoekers wisten de Zentoo stand te vinden en waren onder de indruk van de kroonluchter die in de stand hing.

De sfeer op de beurs was ronduit positief, er is weer stabiliteit gevonden en de Russen zijn weer bereid om veel bloemen te kopen. Het bezoek aan de markt liet zien dat onze Zentoo noviteiten snel worden opgepakt door de Russische markt. Baltica Salmon, Stresa Purple, Softone en Copa waren al volop te zien in de verschillende groothandels.

De kwaliteit van de handel was opvallend verbeterd t.o.v. de afgelopen jaren. Dit is duidelijk terug te voeren op een betere keten en een hogere doorloopsnelheid die zorgen voor versere bloemen.

Doria breidt uit bij Zentoo

Vanaf woensdag 20 september is Doria Cherry beschikbaar in de Zentoo webshop. Op donderdag volgt Doria Salmon.

Vanaf volgende week is ook Doria Orange te vinden in de Zentoo collectie. Doria Salmon en Doria Orange zijn ook beide beschikbaar in de Zentoo webshop.

Drie prachtige santini's met elk een bijzondere kleur voor een mooie aanvulling in een sfeervol herfstboeket.

Nieuw bij Zentoo: Baltica Salmon!

De eerste Baltica Salmon zijn geoogst bij Zentoo. Deze prachtige chrysant is vanaf donderdag 14 september beschikbaar in de Zentoo webshop (voor beide DC's, Naaldwijk én Aalsmeer) en zal worden geveild op de klok in Naaldwijk.

Met Baltica Salmon heeft Zentoo een bijzondere chrysant in zijn assortiment erbij gekregen. De kracht van Baltica was al heel lang bekend, maar nu in combinatie met deze bijzondere kleur, maakt deze troschrysant extra uniek.

Bloemenkransen op Pukkelpop

Dit jaar konden de bezoekers van Pukkelpop, het Belgische muziekfestival, vrolijke bloemenkransen met Zentoo chrysanten maken.

Dit was een groot succes, de meest fleurrijke bloemenkransen werden gemaakt. Het gaf het toch al vrolijke muziekfestival een extra bloemig tintje.

Foto: Fleuramour

Pina Colada weer beschikbaar

Pina Colada, de prachtige hagelwitte chrysant met haar frisgroene hartje, is vanaf morgen, dinsdag 5 september, weer structureel beschikbaar bij Zentoo!

Pina Colada is verkrijgbaar via de veilingen en uiteraard in de Zentoo webshop.

Seasons Mix Autumn Flavours

De zomervakanties zijn afgelopen en de scholen zijn weer begonnen. Buiten is het nog geen herfst, maar vorige week is de meteorologische herfst toch echt begonnen.

Een goed moment om de samenstelling van de Seasons Mix te veranderen naar de herfstkleuren. De Zentoo Seasons Mix Autumn Flavours bevat de volgende soorten: Bontempi, Grand Salmon, Haydar, Grand Orange, Marcato, Talitha, Haydar Yellow en Radost. Een mooie selectie aan kleuren en vormen om helemaal in te spelen op het huidige seizoen.

Vanaf dinsdag 5 september 11.00 u is deze Zentoo Seasons Mix Autumn Flavours te bestellen in de Zentoo webshop. Deze worden vervolgens op woensdag 6 september uitgeleverd.

Grazia Fashion Awards

De stemmen zijn geteld, de prijzen zijn verdeeld en daarmee zijn de Grazia Fashion Awards 2017 powered by L’Oréal Colorista een feit. Tijdens deze spectaculaire fashion awardshow streden BN’ers om verschillende prijzen: de Fashion Style Award, de Red Carpet Award, de Stylish Man Award, de Party Queen Award, de Social Influencer Award en de Beauty Award. Winnaars van de verschillende awards dit jaar zijn: Nikkie Plessen, Sylvie Meis, Jim Bakkum, Olcay Gulsen, Mascha Feoktistova en Lieke van Lexmond.

LM Flower Fashion kleedde dit fashion evenement aan met o.a. Zentoo chrysanten Limoncello en Anastasia Sunny. 

Foto: Grazia.nl

Dümmen Orange Pina Colada ijs

Onder het thema ‘Dare to be COOL’ zijn de medewerkers van Zentoo vandaag verrast met een verfrissend bezoek van de Pina Colada - ijstruck.

Pina Colada, deze hagelwitte chrysant behoudt haar frisgroene hartje zelfs bij zomerse temperaturen en dat mag getoond worden.

Dümmen Orange trakteerde de medewerkers van Zentoo op heerlijk Pina Colada ijs gemaakt door meesterijsmaker Luciano’s. Een welkome verrassing op deze zonnige dag. 

Pina Colada is vanaf begin volgende week weer structureel beschikbaar bij Zentoo!

Zentoo at Flower Expo Poland

Zentoo is happy to welcome you to the Flower Expo Poland in our booth, number C004.  

The second edition of this fair will take place in Warsaw, Poland from 31 August to 2 September 2017.  

In addition to the current Zentoo assortment, we also show you our novelties, including Baltica Salmon, Pina Colada, Softone, Stresa Purple, Copa and Vanilla Sorbet.  

New this year is the Exhibition Deal, a special deal at the fairs in Warsaw and Moscow. Visitors to our booth, C004, will be informed on this interesting Zentoo deal. 

The Flower Expo Poland is a very interesting exhibition for companies in the entire chain of flowers and plants. In addition to a trade and network platform, the fair also offers an interesting side program consisting of various seminars and floral demonstrations with well-known floral designers.

Zentoo in World Horti Center

Vanaf oktober 2017 gaat Zentoo participeren in het World Horti Center in Naaldwijk. In dit splinternieuwe duurzame centrum komen onderwijs, onderzoek en het bedrijfsleven bij elkaar. Binnen het World Horti Center gaat Zentoo de samenwerking met haar leveranciers en klanten verder intensiveren en wordt een samenwerking opgezet op het gebied van onderzoek en onderwijs. 

In de presentatieruimte van Zentoo zullen bezoekers verwelkomd worden in de World of Zentoo. 

Actuele thema’s zoals digitalisering, duurzaamheid, productinnovatie en conceptontwikkeling zullen uitgelicht worden in deze presentatieruimte. In deze ruimte wil Zentoo de bezoeker laten zien hoe deze thema’s bijdragen aan een sterke keten van kracht.

Jaarlijks worden er zo’n 25.000 internationale bezoekers verwacht in het World Horti Center. Samen met de 80 andere participerende bedrijven en de 1.200 studenten wil Zentoo de innovatiekracht verder vergroten!

Zentoo veilt ook op Rijnsburg

Vanaf 7 augustus jl. is Zentoo begonnen met het dagelijks veilen van een breed assortiment chrysanten aan de klok in Rijnsburg. De toenemende vraag in Rijnsburg naar mooie bloemen die vroeg geleverd worden in de box en het stoppen van de bloemistenklok hebben er voor gezorgd dat Zentoo nu structureel is gaan veilen op de klok in Rijnsburg.

Momenteel kunt u dit assortiment nog enkele dagen met eigen ogen bekijken in de presentatieruimte in Rijnsburg. In Rijnsburg zijn momenteel 12 tot 18 verschillende rassen beschikbaar afhankelijk van de dag. Daarnaast is de rest van het assortiment 24/7 verkrijgbaar in de Zentoo webshop.

Voor overige vragen kunt u terecht bij Angela Vermeer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zentoo Smiley is Touchpoint 2016

De Zentoo Smiley is opgenomen in het annual repport 2016 van de Messe Frankfurt. De Zentoo Smiley is één van de 32 producten / touchpoints die uitgelicht is in dit rapport. Een groot compliment voor de originaliteit van het product. De Zentoo Smiley werd afgelopen jaar gepresenteerd op de beurs Floradecora - Christmasworld.  

In 2016 heeft de Messe Frankfurt Group 417 beurzen, congressen en evenementen voor haar klanten gegenereerd. De portfolio van deze klanten omvat miljoenen producten en is uniek in zijn diversiteit. Voor elk van deze producten biedt Messe Frankfurt het ideale presentatieplatform met een internationaal publiek. Deze evenementen zijn een indicator voor het huidige niveau van innovatie in zaken en technologie.  

Messe Frankfurt creëert contactpunten tussen vraag en aanbod, zakenpartners en klanten, trends en markten. De producten en concepten van Messe Frankfurts klanten zijn de belichamingen van deze touchpoints, die dienen als barometer voor wat de economie, mensen en verschillende culturen bezig houdt. Samen vormen zij de innovatieve kracht en vindingrijkheid die de wereld van vandaag inspireert. Markten komen samen om een ​​uniek beeld te creëren dat een combinatie van close-up en vogelvlucht, individueel product en algemene strategie, concrete oplossingen en bepalende thema's is. 

Zentoo ○ DIY Smiley ○ Floradecora - Christmasworld

In December 1963, American commercial artist Harvey Ball had an idea. He drew two dots and a curved line inside a circle on yellow paper. He sold the design for US$ 45 to the State Mutual Assurance Company of America, which had the image reproduced on badges which it handed out to its employees. The smiley face was born. Ball’s drawing was a success story around the world and today is the most well-known symbol for happiness. Arjan van der Voort, general manager of the chrysanthemum nursery Zentoo has also cottoned on to the fact that good cheer sells well. Packaged as a do-it-yourself set, the Dutch company offers presentation and decoration packages of cut flowers for florists and retailers.

Varend Corso groot succes

Afgelopen weekend vond het Varend Corso plaats. Drie dagen genieten van de meest prachtig versierde boten. Een lust voor het oog.  

Zentoo bloemen waren breed vertegenwoordigd en hadden een prominente plaats op de verschillende boten.  

Voor boot 10 met als thema ‘Hakuna Matata’ had Zentoo diverse gele en rode pluischrysanten geleverd. Voor de karakters van Timon en Pumba achterop de surfplank werd gebruik gemaakt van diverse kleuren troschrysant.  

Voor de Flyerboot, nummer 18, werden ruim 1.000 Zentoo chrysanten gebruikt in de kleuren rood, oranje, geel en crème om de boot aan te kleden.  

Ook voor de boot van Priva (nummer 21) werden emmers vol Zentoo chrysanten gebruikt. Van Willem Sunny werden de XXL Smiley’s gemaakt.

DIY Moodboard by Flower Factor

Flower Factor: 'Het kan zo verrijkend zijn om ongewoon materiaal te gebruiken in je bloemwerk. Vandaar dit moodboard voor Zentoo: het laat zien hoe je met materialen uit een doe-het-zelf zaak en prachtige chrysanten de stoerste combinaties kunt maken. Ideeën voor gave contrasten en talloze nieuwe designs!'

Voor meer inspiratie check: http://www.flowerfactor.com/inspiration/lookbook/.

Foto & design: Flower Factor

Gold op Tatton Park Show

Deze week vindt de Tatton Park Show plaats. Op de Chelsea Flower Show na, de grootste bloemenshow van Engeland. Deze keer werden de Zentoo chrysanten op een compleet andere wijze verwerkt. De diverse kleuren zijn in een indrukwekkend display verwerkt tot een regenboog. Dit is de eerste keer dat er door de Chrysanthemum Society een Gold medal is behaald op de Tatton Park Show, de kwaliteit van de bloemen werd zelfs bekroond met Excellent.

In het display zijn de volgende Zentoo chrysanten verwerkt: Baltica, Bontempi, Bartoli, Baltica Yellow, Anastasia Dark Green, Stresa Purple en Grand Pink.

Precoolen Zentoo chrysanten

Het is zomer! De zon schijnt, de natuur is volledig in bloei. Buiten is het warm en in de kas is de temperatuur ook aangenaam hoog.

Zentoo precooled al haar producten jaarrond om op deze manier de chrysanten koel de keten in te laten gaan. Dit heeft een zeer gunstig effect op de houdbaarheid en het vaasleven van de bloemen.

Zentoo streeft samen met haar ketenpartners naar een compleet gekoelde keten, dit leidt tot betere verkoopkansen en hogere tevredenheid bij de consument.

Dümmen Orange Zentoo lunch

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Zentoo trakteerde Dümmen Orange alle medewerkers van Zentoo op een heerlijke lunch. Op alle locaties, kwekerijen en kantoor, werd groots uitgepakt met een mooi gedekte tafel met daarop heerlijk belegde broodjes en drankjes.

Hartelijk dank Dümmen Orange voor deze gezellige en heerlijke lunch.

Tropische BBQ Zentoo 10 jaar

Vrijdag 23 juni jl. vierde Zentoo samen met haar klanten en relaties het 10-jarig bestaan van Zentoo. Bij Kwekerij Van Uffelen in Maasland vond een BBQ en borrel in tropische sferen plaats.

De locatie was prachtig aangekleed met verschillende auto's, cabrio's en VW busjes, die vrolijk versierd waren met de meest kleurrijke creaties van Zentoo chrysanten.

Het weer werkte goed mee. Leo Middelburg, Arjan van der Voort en Lucas Vos van Flora Holland spraken de genodigden toe. Na de toespraken werd er genoten van een heerlijke BBQ.