Zentoo

nlenfrdeplrues

Pina Colada in zomerse sferen

Arrangement met Pina Colada in zomerse sferen. 

Foto: Dümmen Orange

Pina Colada

Deze wit gevulde troschrysant staat bekend om zijn enorme sierwaarde, hagelwitte kleur en fris groene hart. Het aantal bloemen op de tak en de grote van de bloemen maken deze chrysant tot een ware eyecatcher!

Dümmen Orange Pina Colada ijs

Onder het thema ‘Dare to be COOL’ zijn de medewerkers van Zentoo vandaag verrast met een verfrissend bezoek van de Pina Colada - ijstruck.

Pina Colada, deze hagelwitte chrysant behoudt haar frisgroene hartje zelfs bij zomerse temperaturen en dat mag getoond worden.

Dümmen Orange trakteerde de medewerkers van Zentoo op heerlijk Pina Colada ijs gemaakt door meesterijsmaker Luciano’s. Een welkome verrassing op deze zonnige dag. 

Pina Colada is vanaf begin volgende week weer structureel beschikbaar bij Zentoo!

Chrysanten Kerst inspiratie

Een vrolijk en kleurrijk Kerststuk om de Kersttafel extra feestelijk te maken.

Dit fleurrijke stuk is te maken met Zentoo chrysanten Doria, Pina Colada, Ferry en Bontempi.

Foto & design: Just Chrys

Chrysanten Kerstboom

Een bijzonder originele Kerstboom gemaakt van chrysanten.

Probeer deze Kerstboom eens zelf te maken met Zentoo chrysanten Ferry, Prosecco, Pina Colada, Bacardi en Vanilla Sorbet.

Foto & design: Just Chrys

Zentoo Valentine's Mix

Speciaal voor Valentijn heeft Zentoo de Valentine’s Mix.

Dit is de ideale mix voor Valentijnsdag met vier verschillende troschrysanten in de ultieme Valentijnskleuren in een Zentoo doos. De volgende rassen zitten in de Zentoo Valentine's mix: Code Green, Bontempi, Stallion en Pina Colada.

Deze mix is exclusief te bestellen in de Zentoo webshop. De Valentine's Mix is verkrijgbaar gedurende de hele Valentijnsperiode.